Privat Terminal Pleje – palliation i eget hjem

Ingen skal dø alene eller i smerte og uden tilstrækkelig terminal pleje. Det er vores største opgave – dedikation, at lindre den smerte som du må opleve. Smerterne kan vise sig som fysiske (f.eks. kvalme, træthed, smerter), psykiske (f.eks. dødsangst, sorg, depression), sociale ( f.eks. familie, økonomi, boligforhold, børnepasning, pension) eller af åndelig karakter ( f.eks. liv efter døden? skyld og skam). Vi udfører terminal sygepleje til dig og din familie så du kan sige farvel til livet på en værdig og smuk måde og dine efterladte vil få den ønskede støtte.

 

Palliation – Lindring

Palliation er et sundhedsfagligt udtryk for lindring. Palliativ sygepleje handler om at lindre de lidelser og problemer, som kan være forbundet med en livstruende sygdom.

Palliation har tidligere kun drejet sig om den allersidste tid med alvorlig sygdom indtil døden. Men i dag lægges der vægt på, at mennesker ramt af en livstruende sygdom, kan have brug for lindring og støtte til øget livskvalitet allerede tidligt i – og igennem – et langt sygdomsforløb.

Gennem lindring kan man fremme livskvaliteten hos dig, dine pårørende og senere dine efterladte.

Vores sygeplejersker er højt specialiserede indenfor palliation – lindring.

Din privat sygeplejerske sørger for omsorgsfuld og professionel sygepleje, hvor den fysiske, sociale, åndelige og psykiske smertelindring er i fokus. Din palliation sker i rolige omgivelser i dit hjem, hvor du og din families behov er i højeste prioritet.

MyNurse har et tæt samarbejde med Hospice, palliativ udkørende team, fysioterapeuter og læger, om at give dig den mest meningsfyldte tid, hvor der er fokus på livskvalitet og lindring. Vores sygeplejersker kan være hos dig på alle tidspunkter af døgnet. Din sygeplejerske observerer, er nærværende og giver palliation i tide, for at forebygge smertegennembrud.

Palliation – lindring, når helbredelse ikke længere er muligt.

Terminal pleje

Når du eller et familiemedlem er alvorlig syg eller døende, hvor der ikke længere kan gives livsforlængende behandling og derfor har en begrænset levetid tilbage, kaldes det den terminale fase. I den terminale fase, kan din læge udstede en terminal erklæring til dig. Terminalerklæringen giver dig adgang til en række ydelser fra det offentlige, der er mulighed for plejeorlov til din pårørende og gratis medicin. Vi hjælper dig gerne med at fremskaffe denne erklæring.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark – Terminal pleje

  • Ved tilskud via Sygeforsikring Danmark skal der ligge en erklæring i forhold til lov om midlertidig hjælp eller en terminal erklæring fra egen læge. Egen læge skal stemple og underskrive den fremsendte faktura fra os og dermed godkende, at den private sygepleje har været brugt til et terminalt forløb. Sygeforsikringen kan være behjælpelig med mere information om dette.