Privat sygeplejerske Klampenborg

Med fokus på omsorg og faglighed

Din private sygeplejerske fra MyNurse kender dig og din situation og kan fungere som koordinator i dit sygdomsforløb

Vi skræddersyer et privat sygepleje forløb som er tilpasset din sygehistorie og livsfase.

MyNurse er dit private alternativ eller supplement til den sygepleje som tilbydes fra det offentlige. Vi samarbejder med det offentlige om at finde den bedste løsning for netop jer.

Vores private sygeplejersker er til stede, nærværende, yder omsorg og vi tager os tid så du og din familie kan føle sig tryg. Vi gør os umage og skaber tryghed og ro i jeres hverdag.

Bettina MyNurse
Afspil video

Hvad kan du forvente af MyNurse?

  • Et privat sygeplejerske forløb hos MyNurse i Klampenborg, starter altid med personlig samtale, hvor vi kortlægger hvilke behov og ønsker du og din familie har.
  • Vi har kontor i Gentofte, og vores privat sygeplejerske kører ud til alle byer i Nordsjælland f.eks. Fredensborg, Holte, Hørsholm, Rudersdal, Nærum, Rungsted, Ordrup, Klampenborg, Taarbæk, Charlottenlund, Hellerup, Lyngby, Virum, Vedbæk, Gentofte
  • Det private sygepleje behov i Klampenborg kan variere fra timer til døgnpleje.
  • Vores private sygepleje forløb kan inkluderer et team af højt specialiserede sygeplejersker, læger, fysioterapeuter og kostvejleder efter aftale eller om nødvendigt.
  • Vi tilrettelægger dit private sygepleje forløb ud fra de kompetencer der er brug for i din familie, dvs. din private sygeplejerske er matchet de sygepleje behov og den omsorg som der er brug for hos dig.

Privat Sygeplejerske forløb i Klampenborg