Samarbejdspartnere

Hos MyNurse bestræber vi os på at yde en service og faglighed i særklasse, som din privat sygeplejerske. Vi tror på, at ved at have øje for det hele menneske, kommer man bedre igennem et sygdomsforløb. Vi har derfor etableret samarbejde med dygtige og erfarne specialister indenfor hvert deres område for at kunne etablere helheds-forløb.
Læge Jens Thygesen

Læge Jens Thygesen

Jens Thygesen er uddannet special læge i almen medicin og har mange års erfaring indenfor dette felt og derfor søger kunder fra ind- og udlandet ofte Jens´ ekspertise.

Ved MyNurse Helheds – Forløb, er læge Jens Thygesen vores samarbejdspartner.

Jens Thygesen er en af de læger i Danmark, som har lavet flest forebyggende helbredsundersøgelser. Det der kendetegner Jens’ undersøgelser er, at han også – som en stor fordel – tilbyder ultralydsscanninger.

Kostvejleder Gitte Høj

Kostvejleder Gitte Høj

Gitte Høj har en bachelor i ernæring og sundhed; og har arbejdet med faget siden 2005.

Gitte Høj tilbyder både vejledning til en bedre sundhed efter eller i din sygdomsperiode, sundere vægt, vægtøgning eller mere specifikke problemer. Det kan være med fordøjelsen som ved tarmproblemer efter stomi eller kemobehandling, hudproblemer, hormonelle problemer mm. Fælles for alle typer vejledning er, at forløbet tilrettelægges individuelt og altid efter den enkeltes behov.

Flow Mentor Mette Sandberg

Flow Mentor Mette Sandberg

Mette Sandberg har i flere år har arbejdet i det private- og offentlige sundhedsvæsen og er registreret alternativ behandler, RAB-healer.

Hun arbejder ivrigt på, at fremme healing i sundhedsvæsnet og integrere healing som hjælp til mental- og fysisk sundhed i hverdagen. Mettes store ønske er, at få healing etableret i det danske sundhedsvæsen, som et naturligt supplement til vores øvrige behandlingstilbud.

Mettes hjerte brænder for at hjælpe dig, med at finde frihed og ro til at være den bedste udgave af dig selv, i dig selv, med dig selv – Helt i FLOW!

Apopro

Apopro

Apopro er danmarks førende online apotek med en visionær og innovativ strategi – Vi er glade for at kunne tilbyde fælles B2B løsninger for virksomheder indenfor blandt andet Covid19 tests af ansatte på arbejdspladsen.

Dinfynskesygeplejerske

Dinfynskesygeplejerske

Din Fynske Sygeplejerske hjælper med alt indenfor sygepleje, men også med det som du som pårørende ville hjælpe med, hvis du havde tid og mulighed. Det kunne være at få tømt postkassen, betalt regningerne, kontakten til lægen, tjekke op på- eller hente medicin, indkøb, let rengøring, køre til og fra familiebesøg, gå en tur og hjælpe med at opbygge sociale relationer. Vi har altid tid til en snak og en kop kaffe. Samtidig observere de små ændringer i sundhedstilstanden, som du eller din pårørende måske ikke selv bemærker og kan derved hurtigt få iværksat hjælp, så eventuel sygdom ikke når at udvikle sig. Man kan sige, at vi fungere som en slags sundhedsfaglig besøgsven eller en sundhedsfaglig pårørende.