Privat sygepleje

Med fokus på omsorg og faglighed

Hvad vil det sige at have et privat sygepleje forløb af MyNurse private sygeplejersker i dit hjem?

Vi skræddersyr dit helhedspleje forløb, da vores største ønske er, at understøtte dig i at opnå størst mulig fleksibilitet og medindflydelse på din hverdag. 

Bettina MyNurse
Afspil video

Hvad kan du forvente af MyNurse private sygeplejersker?

Hvad indebærer privat døgnpleje i eget hjem ?

Privat døgnpleje betyder, at patienten har et privat sygeplejeteam tilknyttet døgnet rundt. Det kan være i kortere eller længere perioder afhængigt af behov og ønsker.

Ved at have privat sygeplejersker tilknyttet i døgnpleje, kan vi fagligt bedømme behov for smertelindring, personlig pleje, ernæring og hjælpemidler mm. På den måde forbedres situationen og livskvaliteten og i vil opleve at få hjælp med det samme i alle døgnets timer.

Når man modtager døgnpleje i eget hjem med MyNurses privat sygeplejersker opleves der omsorg, nærvær og professionel sygepleje.

Hvem har brug for døgnpleje ?

  • Terminale patienter, til den sidste tid.
  • Demensramte familier.
  • Ældre eller alvorlig syge med øget behov for professionel sygepleje i hjemmet.

Vi skræddersyer et privat sygepleje forløb som er tilpasset din sygehistorie og livsfase.

Vi skræddersyer et privat sygepleje forløb som er tilpasset din sygehistorie og livsfase.

Som privat sygeplejerske i MyNurse, tror vi på, at alle har behov for nærvær, faglighed og tillid for at komme igennem et sygdomsforløb specielt når privat sygepleje foregår i eget hjem. Derfor er det vores største opgave, at kunne gøre en forskel for din familie, så du vil opleve denne følelse i mødet med MyNurses hjertevarme private sygeplejersker.

Hos MyNurse er du og din families diskretion i centrum. Hver medarbejder og samarbejdspartner er håndplukket og arbejder ud fra MyNurse kerne filosofi om nærvær, høj faglighed og personlig sygepleje.

Vi er dit private alternativ eller supplement til den sygepleje som tilbydes fra det offentlige eller kommunale. Vi samarbejder om at finde den bedste løsning for netop dig.