Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
D.4 Dec. 2022

Den varmeste anbefaling fra et terminalt forløb

Vi tog på anbefaling af nogle venner kontakt til Bettina, da en nær pårørende var terminalt syg. Den døende var hjemme, og vi som familie havde brug for mere faglig støtte end kommunens syge- og hjemmepleje kunne yde. Bettina trådte til øjeblikkeligt, og det blev fuldstændig afgørende for, at både vi pårørende og den døende fik en tryg og god tid. Bettina tog os i hånden, satte sig ind i situationen, skabte overblik og tog styring, så vi kunne koncentrere os om alene at være der for vores syge familiemedlem. Bettina udviste stor faglighed, omsorg og respekt. Hun fremstod som en autoritet, som dygtigt passede på os. På trods af travlhed i teamet, fik Bettina løst vagtplanen, så vi var godt dækket ind, og de resterende timer koordinerede hun med den kommunale pleje, så de var orienterede og kunne møde vores aktuelle behov. En kæmpe tak til Bettina og hendes dygtige team for at skabe tryghed i en svær tid.

Af Katrine

28 okt. 2022

Cancer Treatment for 90 years old

Helped my 90 years old father to receive a proper cancer diagnosis (very difficult in the Danish system) and found and arranged for proper treatment. My father is now free of pain able to walk again. Incredible, effort and dedication.

7. okt. 2022

Privat sygepleje

Står du og har brug for akut hjælp til dine forældre kan jeg varme anbefale MyNurse. Bettina der er indehaver har flere gange smidt alt hvad hun havde i hænderne og sat alt ind for at hjælpe os akut. Bettina er lavet af noget helt særligt- hun er ekstraordinær sød og empatisk- hun har overblik og gør lige det ekstra der skal til for at man føler sig i gode, glade og trygge hænder. Vi har også været meget glade for Marianne i hendes team, som også er meget empatisk ansvarsfuld og kærlig. Det er en dyr løsning, men jeg har intet kritisk at tilføje.

Mvh Kathrine Marssing – Rossini

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner til My Nurse og…

5 ud af 5 stjerner til My Nurse og Bettina som rykkede ud og fik stablet et weekendhold på benene da min mor blev udskrevet efter 18 dages indlæggelse.
Alle de sygeplejersker der kom i min mors hjem de døgn i den første weekend hjemme, var alle fantastisk dygtige og søde. Min mor følte sig meget tryk, og det gjorde jeg også og kunne endelig slappe lidt af efter 3 uger.
Al deres hjælp og rådgivning har været uvurderlig og gjort at min mor er kommet fint videre med sit rekonvalsce forløb og at hun i dag, 14 dage senere stort set kan alt, bortset fra at handle, er fordi hun fik sådan en god start med My Nurse og Bettina.
( Og så er hun en lille smule stædig 😉 )
Både min mor og jeg kan kun give vores allerbedste anbefalinger til My Nurse og Bettina.
Vi var så heldige at finde jer og endnu en gang, tusind tak for hjælpen og snakken Bettina, som du tog dig tid til dagen inden min mor blev udskrevet
Den hjælp var i sandhed uvurderlig.

<3 Mange hilsner fra Anja og Inge

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MyNurse hjalp os igennem et kræftforløb…

MyNurse hjalp os igennem et kræftforløb med med pasning af vores far som var syg og krævede døgnpleje. Med MyNurse kunne vi bistå som familie og og MyNurse klarede mange hårde og krævende nætter med pasning af vores far. Uden dem, var hans forløb ikke blevet godt og smertefrit. Vi er meget taknemmelige for at I findes og jeres hjælp har været uvurderlig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk service

Vi har brugt MyNurse ved flere lejligheder. De er top professionelle, behagelige og nærværende. Kan på alle måder anbefales.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stor tilfredshed

Stor tilfredshed. Stabile, hurtige svar hvis noedvendigt,
ogsaa om aftenen. Kommer altid til aftalt tid.
Bettina og hendes sygeplejersker er i saerklasse.
Jeg haaber at kunne bruge dem i fremtiden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God hjælp til min Alzheimerramte mor…

God hjælp til min Alzheimerramte mor som foretrak at tilbringe sin allersidste tid i hjemmet. Professionel, moden sygeplejerske som havde tid og overskud til at være noget for mor på mange forskellige områder og kunne sparre med familien undervejs i forløbet. Kan varmt anbefales.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rolig -professionel- oplevelse

Rolig -professionel- oplevelse. Efter operation i udlandet havde jeg brug for en hjemme sygeplejerske. Var oprigtig usikker og nervøs og havde ingen anelse omkring håndtering af en brækket ankel, operationssår, søm, skruer osv. Så kom B med gode råd, rolig fremtoning osv. Det var det hele vær- uden hende var jeg ikke kommet til hægterne så hurtigt!!
TAK TAK
Rikke