Hjemme hospice døgnet rundt med privat sygepleje

– professionel våger i eget hjem

 

Din private sygeplejerske sørger for omsorgsfuld og professionel terminal sygepleje, hvor den fysiske, sociale, åndelige og psykiske smertelindring er i fokus.

Hjemme – hospice sker i rolige omgivelser i dit hjem, hvor du og din families behov er i højeste prioritet. Vi drager omsorg for den døende og for jer som familie, så i kan være pårørende og få et hvilerum imens den professionelle våger drager omsorg.

Hos MyNurse har et tæt samarbejde med Hospice, palliativ udkørende team, fysioterapeuter og læger, om at give dig den mest meningsfyldte tid, hvor der er fokus på livskvalitet og lindring.

Vores omsorgsfulde sygeplejersker kan være hos dig på alle tidspunkter af døgnet.

Din private sygeplejerske observerer, er nærværende og giver lindring i tide, for at forebygge smertegennembrud.

Ved hospice i eget hjem, får i jeres eget omsorgsfulde og professionelle våger team af privat sygeplejersker, som kan være til stede fra timer til døgnpleje.

Hvad indebærer privat døgnpleje i eget hjem ved terminal sygepleje ?

Privat døgnpleje betyder, at patienten har et privat sygeplejeteam tilknyttet døgnet rundt. Det kan være i kortere eller længere perioder afhængigt af behov og ønsker.

Ved at have privat sygeplejersker tilknyttet i døgnpleje, kan vi fagligt bedømme behov for smertelindring, personlig pleje, ernæring og hjælpemidler mm. På den måde forbedres situationen og livskvaliteten og i vil opleve at få hjælp med det samme i alle døgnets timer.

Når man modtager døgnpleje i eget hjem med MyNurses privat sygeplejersker opleves der omsorg, nærvær og professionel sygepleje.

Hvem kan have brug for privat døgnpleje ?

  • Terminale patienter, til den sidste tid.
  • Demensramte familier.
  • Ældre eller alvorlig syge med øget behov for professionel sygepleje i hjemmet.

 

Vi skræddersyer et privat sygepleje forløb som er tilpasset din sygehistorie og livsfase.

Hospice i eget hjem – Terminal pleje

Når du eller et familiemedlem er alvorlig syg eller døende, hvor der ikke længere kan gives livsforlængende behandling og derfor har en begrænset levetid tilbage, kaldes det den terminale fase. I den terminale fase, kan din læge udstede en terminal erklæring til dig. Terminalerklæringen giver dig adgang til en række ydelser fra det offentlige, der er mulighed for plejeorlov til din pårørende og gratis medicin.

Palliation – Lindring

Palliation er et sundhedsfagligt udtryk for lindring. Palliativ sygepleje handler om at lindre de lidelser og problemer, som kan være forbundet med en livstruende sygdom.

Palliation har tidligere kun drejet sig om den allersidste tid med alvorlig sygdom indtil døden. Men i dag lægges der vægt på, at mennesker ramt af en livstruende sygdom, kan have brug for lindring og støtte til øget livskvalitet allerede tidligt i – og igennem – et langt sygdomsforløb.

Gennem lindring kan man fremme livskvaliteten hos dig, dine pårørende og senere dine efterladte.

Vores sygeplejersker er højt specialiserede indenfor palliation – lindring.

Palliation – lindring, når helbredelse ikke længere er muligt.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark – Terminal pleje

  • Ved tilskud via Sygeforsikring Danmark skal der ligge en erklæring i forhold til lov om midlertidig hjælp eller en terminal erklæring fra egen læge. Egen læge skal stemple og underskrive den fremsendte faktura fra os og dermed godkende, at den private sygepleje har været brugt til et terminalt forløb. Sygeforsikringen kan være behjælpelig med mere information om dette.

 

Vi har privat sygepleje på hele Sjælland dvs. Hellerup, København, Charlottelund, Klampenborg, Hillerød, Rungsted, Gilleleje, Lyngby, Virum, Taarbæk, Skodsborg, Skovshovede, Hørsholm, Bagsværd sø, Nærum, Roskilde mm.

Privat sygeplejerske: Her er nøglen til at sikre bedre sygepleje i Danmark