“Super god service – Nemt at booke en tid og meget flexibel! Vores gæst var meget tilfreds med servicen. Mange tak for hjælpen.”

 

Joel Holmegard – Copenhagen Admiral Hotel

“Efter en sommer med et udfordrende sygdomsforløb vil vi som kunde gerne give MyNurse vores varmeste anbefaling. Grundet alvorlig sygdom stod vi pludselig i en situation med nogle meget specifikke krav og særlige individuelle behov. MyNurse løste disse hurtigt, kompetent og tillidsfuldt.
Vi har tillige sat stor pris på MyNurse diskretion, råd og viden undervejs i forløbet. En særlig tak til Bettina og Marianne. Hjælpen fra MyNurse er blevet leveret med hjertevarme. Responsen, indsatsen og omsorgen fra MyNurse har været first-rate.” 

“En meget tilfreds kunde fra Nordsjælland”

“Det er den bedste hjælp man kan ønske sig. Holder alle aftaler. Vi har haft stor glæde af hjælpen. Professionel helt igennem.”

 

Bodil Albech-Larsen

“Rolig -professionel- oplevelse. Efter operation i udlandet havde jeg brug for en hjemme sygeplejerske. Var oprigtig usikker og nervøs og havde ingen anelse omkring håndtering af en brækket ankel, operationssår, søm, skruer osv. Så kom B med gode råd, rolig fremtoning osv. Det var det hele vær- uden hende var jeg ikke kommet til hægterne så hurtigt!! TAK TAK”

 

Rikke Charlotte Steglich

“Virksomhed indenfor sundhedssektoren som sætter nye standarder. Der er fokus på sygepleje i eget hjem i bredeste forstand. Medarbejderne er specialister indenfor deres område, hvilket betyder at MyNurse kan dække alle sygeplejeopgaver.”

 

Jørgen Quist Nielsen

“Super god og professionelt hjælp.”

 

Vibeke Eggli

“Man kan ikke ønske sig bedre service. Fantastisk at kunne tilkøbe sig ekstra service, når hospitaler og læger må fokusere for meget på besparelser og effektivitet.”

 

 

Henry Zinglersen