Influenzavaccination til din virksomhed 

 

Bestil årets influenzavaccine nu

 

Ønsker du at tilbyde dine medarbejdere at blive influenzavaccineret, kan du kontakte sygeplejersken på mobil 30 20 00 70 eller mail Bettina@mynurse.dk

 

Hvordan virker Influenza vaccinen ?

Vaccination mod influenza beskytter de fleste, men ikke alle. Så du kan godt få influenza selvom du er vaccineret, men sjældent i alvorlig grad. Vaccinen virker ofte efter 2 til 3 uger og på til 6 mdr.

Vaccinen består af inaktive overfladeproteiner fra influenzavira.
Ved fremstillingen tages der hensyn til, at der findes forskellige slags influenzavira, og at de forandrer sig fra år til år.

Vaccinen indeholder derfor forskellige typer influenzavira fra år til år.

Vaccinen får kroppen til at danne antistoffer mod de vira, den indeholder. Så når du bliver udsat for virus, kan dit immunforsvar hurtigere og bedre bekæmpe dem.

Influenzavaccination har en beskyttelsesgrad på ca. 70-90 % hos yngre raske, men kun ca. 60 % hos ældre. Nogle rammes derfor af influenza, selv om de er vaccineret.

Vaccinationen kan give bivirkninger som ømhed dér hvor man bliver stukket, feber eller utilpashed. Symptomerne forsvinder generelt i løbet af et par dage.

Hvornår bør man Vaccineres ?

Sæsoninfluenza optræder oftes i perioden december – marts.

En influenzavaccination bør foretages i perioden oktober til januar, hvis virkningen skal være optimal gennem vinteren og det tidlige forår.

Når en epidemi er gået i gang, er det som regel for sent.

Hvad siger vores kunder om os ?

 

  • “MyNurse er altid tilgængelige. Vi oplevede at kontakte Bettina en søndag aften kl.22 da vi havde fået meldt en smittet med Covid-19 i virksomheden. Mandag morgen ankom MyNurse på vores virksomhed og testede alle vores medarbejdere, for at sikre, at vi kunne fortsætte vores produktionen”.

 

  • “Når sygeplejerskerne ankommer på vores virksomhed er de altid smilende, imødekommende, faglig kompetente og problemløsende”.

 

  • “Som virksomhed, er det trygt, altid at kunne få kontakt til Bettina. Vi kan både ringe om råd og vejledning, men også drøfte overvejelser vi har i virksomheden i forhold til Covid-19”. 

 

  • “Vi føler os trygge ved at MyNurse kun tester med erfarne sygeplejersker”

Kontakt Sygeplejerske Bettina Beck Huniche på +45 3020 0070 eller email bettina@mynurse.dk

 

MyNurse samarbejder med Læge Jens Thygesen og Online Apotek Apopro .