Covid-19 (Corona) Vaccine.

MyNurse har siden august 2020 screenet virksomheder med AntiGen test for at afhjælpe produktionstab og indæmme smitteudbrud.

Det hele startede egentligt med, at vi som del af vores private sygepleje kommer i vores klienters hjem. Vi begyndte derfor at undersøge muligheden for, med en hurtigere test, at være i stand til at screene vores ansatte, så vi havde forsøgt at gøre så meget vi kunne, for ikke at bringe Covid19 til vores kunder.

Det er med samme motivation MyNurse opsøger muligheden at kunne tilbyde vores ansatte Covid19 vaccinen. For selvom vores ansatte alle er autoriserede sygeplejersker, og idag mange beskæftiget delvist med Covid screeninger og dermed i frontlinjen. Så er vores ansatte betragtet som værende ansatte i et liberalt erhverv og dermed indgår de ikke i regionernes og lægemiddel styrrelsen udrulning af Corona vacciner.

Vi har som sundheds virksomhed alle fysiske foranstaltninger og forudsætninger for at kunne tilbyde vores ansatte og potentielt kunder Covid19 Vaccine og dermed virke som supplement til den offentlige indsats for virksomheder, der ligesom os, ender i en katagori, hvor vi ikke står til at få vaccine før meget senere.

Er din virksomhed i tilsvarende situation eller ønsker i at høre mere kontakt os på +45 30 20 00 70 eller på bettina@mynurse.dk

Det hele handler om Antistoffer

 

Når du har Covid19 svarer kroppen tilbage ved at skabe antisoffer mod virusset. Disse antistoffer sikrer at man i den kommende periode er immun mod nyt Covid19 angreb.

Som en del af vores screening program for virksomheder har vi løbende tilbudt antistof test til de personer vi selv tidligere havde konstateret positive med Covid19 eller som gennem det offentlige system havde været konstateret positive og haft covid19.

Resultaterne af disse antistof test er utroligt svingenede. Flere har masser af antistoffer i en lang periode mens andre slet ikke udvikler antistoffer.

Hvis man ikke har antistoffer kan man få Covid19 igen, og dette er sket at nogle udvikler sygdommen 2 gange.

Det er derfor vigtigt at bruge antistof testene som et redskab, for at forstå, hvor dækket man er som person, og hvor stor en del af ens virksomhed, der er “immune”. Dette gælder både nu, med den naturlige del af befolkningen der har haft Covid 19, men også når vaccinen bliver udrullet i større stil.

Antistof testene kan påvise, hvor godt og hvor lang tid vaccinen virker. Vi vil i MyNurse bruge antistof testene til at screene vores medarbejdere så vi som virksomhed ved hvor immune vi er.

Hvordan virker Covid 19 vaccinen

 

De første vacciner, vi får adgang til i Danmark, er baseret på den såkaldte mRNA-teknologi. Vaccinen indeholder en lille kodestrimmel, som får kroppens celler til at danne et stof, som ligner ny coronavirus.

Det stimulerer kroppens immunforsvar, så det kan genkende og beskytte mod virus, hvis den senere møder det.

Når du er blevet vaccineret, kan du derfor forvente at være godt beskyttet mod alvorlig sygdom med COVID-19. Det er ikke sikkert, at alle vaccinerede får fuld beskyttelse. Vi ved endnu ikke, hvor længe beskyttelsen holder. Nogle foreløbige undersøgelser tyder på, at beskyttelsen holder mindst 6 måneder.

Hvad siger vores kunder om os?

 

 • “MyNurse er altid tilgængelige. Vi oplevede at kontakte Bettina en søndag aften kl.22 da vi havde fået meldt en smittet med Covid-19 i virksomheden. Mandag morgen ankom MyNurse på vores virksomhed og testede alle vores medarbejdere, for at sikre, at vi kunne fortsætte vores produktionen”.

 

 • “Når sygeplejerskerne ankommer på vores virksomhed er de altid smilende, imødekommende, faglig kompetente og problemløsende”.

 

 • “Som virksomhed, er det trygt, altid at kunne få kontakt til Bettina. Vi kan både ringe om råd og vejledning, men også drøfte overvejelser vi har i virksomheden i forhold til Covid-19”. 

 

 • “Vi føler os trygge ved at MyNurse kun tester med erfarne sygeplejersker”

Kontakt Sygeplejerske Bettina Beck Huniche på +45 3020 0070 eller email bettina@mynurse.dk

 

MyNurse samarbejder med Læge Jens Thygesen og Online Apotek Apopro .

Hvorfor teste for aktiv Covid-19 (Corona) og Covid-19 (Corona) antistof?

 • Aktiv Covid-19 er det tidlige stadie af CORONA og man opfanger denne vha. Covid-19 GEN testen. Efterfølgende vil kroppen danne antistoffer og derfor benytter vi Covid-19 antistof testen for at højne kvaliteten af testresultatet.

 

 • Det er god personale politik at passe på sine ansatte og ligeledes sørge for unødvendig nedlukning.

 

 • Testene er samtidigt oplagt til personer, som ønsker en screening inden et forretningsmøde, rejse, arbejde, operation, lægekonsultation, sportsarrangement eller lignende.

 

 • Du får efterfølgende et certifikat der bekræfter test resultatet med i hånden.

Vaccine Pris

SYGEPLEJE VIRKSOMHED OG ER MOMSFRITAGET

Det er endnu uvist hvad prisen for en vaccine vil blive i handel til liberale erhverv ,hvorfor vi vil råde til, at tilmelde vores nyhedsbrev, da vi dermed vil kunne informere, når vi har mere information om priser og tilgængelighed.

Link til signup nyhedsbrev

Hvor sikker Covid-19 (corona) testen og Covid-19 (corona) antistof testen??

Om SD-Biosensors quicktesten,

• Produceret af det Syd koreanske medicofirma SD-Biosensor, CE-godkendt og den eneste test på det danske markede der er godkendt af WHO.

• Testen har en sensitivitet (andelen af påviste positive tests, som er korrekt identificeret som sådanne) på >96% og en specificitet (andelen af negative test, som er korrekt identificeret som sådanne) på 99,68%. 

• Inkluderet i servicen er udlevering af personligt test certifikat, informationsmateriale om MyNurse test og lægelig bagvagt for testpersonalet.

 

 • En negativ gentest gør ikke at man kan ophæve selvisolation hvis man er nærkontakt.

 

 • Hvis du får et negativt resultat, har du sandsynligvis ikke været smittet. Vær dog opmærksom på, at du kan være smittet for ganske kort tid siden og være i den såkaldte inkubationstid. Det betyder, at du lige er blevet smittet, men endnu ikke har udviklet symptomer på COVID-19/Corona eller antistoffer.

Hvem tester?

Vores sundhedsfaglige personale møder op på din arbejdsplads og udfører testen.

Hvem kan blive testet?

 • Vi tester personer over 12 år som IKKE har Covid19 symptomer.

 

VEDR. CORONA-virus:

 • Generelle spørgsmål vedr. Corona-virus bedes rettet til Sundhedsstyrelsens Hotline: 70200233

 

 • Hvis du er rask – beskyt dig selv for at beskytte andre
  Følg rådene om håndvask og håndsprit, og at vise hensyn og begrænse fysisk kontakt og sociale aktiviteter.
 • Hvis du har hoste, let feber eller forkølelse – bli hjemme, indtil du er rask
  Hold afstand til dine nærmeste, og undgå kontakt med andre uden for hjemmet.
 • Hvis du har problemer med vejrtrækningen, forværring af symptomer eller er syg over flere dage – kontakt egen læge.